Kiborult Kim Kardashian a rablás után, leállt a sorozata is

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
A sztárt hétfőn hajnalban rabolta ki öt fegyveres Párizsban, ahol a párizsi divathét miatt tartózkodott. Kardashian még mindig ki van borulva az incidens miatt (erről legjobb barátja nyilatkozott), és átmenetileg szünetel realityműsora is.
Vágólapra másolva!

A rablás során a rendőröknek álcázott elkövetők a sztártól több mint tízmillió dollár értékű ékszereket (köztük egy négy és fél milliós gyémántgyűrűt) és két iPhone-t zsákmányoltak, de nem ez rázta meg igazán, hanem hogy fegyvert fogtak rá, megkötözték, és bezárták a fürdőszobába.

Balenciaga. No make up today.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Kardashian – miután feljelentést tett a párizsi rendőrségen – New Yorkba utazott a családjához, hogy ott szedje össze magát a történtek után, a paparazzók és újságírók ezért folyamatosan a rezidenciájuk előtt rostokoltak.

Így sikerült megszólaltatniuk a sztár látogatására érkező Jonathan Chebant, aki Kardashian legjobb barátja. Cheban elmondása szerint a Keeping Up with the Kardashians kulcsfigurája még mindig nincs túl jól.

Keeping Up With The Kardashians Forrás: Brian Bowen Smith / Kobal / The Picture Desk

Korábban Kardashianék szóvivője arról számolt be, hogy Kim Kardashiant fizikai bántalmak nem érték, de nagyon megrázta az ügy. Emiatt jelenleg bizonytalan időre leálltak a család 2007 óta futó realityszériája, a fent említett Keeping Up with the Kardashians forgatásával is. A tizenkettedik évad második felének már elkészült új részei október 23-tól még lemennek az E! tévén, de a folytatásról majd csak a későbbiekben születik döntés.

– mondta a csatorna szóvivője.

Kirabolták Párizsban Kim Kardashianthttp://www.unikornis.hu/vilag/20161003-kim-kardashian-kanye-west-rablas-parizs-franciorszag.htmlTeste helyett az arca volt "pucér" - Smink nélkül pózolt Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20161002-smink-nelkul-jelent-meg-a-nyilvanossag-elott-kim-kardashian.htmlA nyílt utcán támadták meg Kim Kardashiant: durva videó! http://www.life.hu/sztarok/20160930-tamadas-kim-kardashiant-az-utcan-teperte-le-egy-ukran-ujsagiro-video.html