Otthon lábadozik tovább Kim Kardashian férje, Kanye West

Kim Kardashian, Kanye West, MTV Video Music Awards 2016
Kardashian és West augusztusban az MTV Video Music Awards gálán
Vágólapra másolva!
A rapper, Kanye West felesége októberi, párizsi kirablásának utóhatásaként került kórházba még november 21-én, kimerültség és idegösszeroppanás miatt. Jelenleg otthon, családi körben pihen, és az egész Kardashian-klán látogatja.
Vágólapra másolva!

„Otthon van, de pihen még egy kicsit. Kimmel és a gyerekekkel tölti az időt. Úgy tűnik, rendben van, és boldog, hogy otthon lehet. Kim családja is rendszeresen látogatja.

azt illetően, hogyan kezelje a stresszt. Meg kell tanulnia jobban egyensúlyozni a munkája és a családi élete között" – közölte a People magazinnal egy, a sztárhoz közeli forrás.

Kardashian és West augusztusban az MTV Video Music Awards gálán Forrás: Hubert Boesl / DPA

A bennfentes azt is elárulta, hogy a 39 éves rapper egyedül feleségében bízik meg, és minden nap órákat töltenek együtt. A valóságshow-sztár ugyanakkor aggódik, milyen hatással lehet gyerekeikre, a hároméves North-ra és a 11 hónapos Saintre West állapota.

A családban már hozzászoktak a férfi dühkitöréseihez és robbanékonyságához,

de ezúttal már – tette hozzá a forrás – nem legyinthetnek rá.

Mint arról korábban írtunk, a sztárt azután szállították a UCLA Medical Centerbe, hogy idegrohamot kapott személyi edzője otthonában. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a férfi Kardashian októberi, párizsi, öt fegyveres férfi által történt kirablása miatt borult ki, lettek rémálmai és álmatlan éjszakái.

Kanye West egy szeptemberi fellépésén Forrás: Jewel Samad / AFP

Most azonban egy másik közeli forrás azt is felvetette, hogy emellett az is közrejátszhatott West kiborulásában, hogy

novemberben volt kilenc éve, hogy meghalt az édesanyja, szóval ez az időszak mindig különösen nehéz a számára.

Ehhez járult hozzá, hogy nem bírta elviselni: a rablás miatt szintén sokkos állapotba került felesége ezúttal nem kíséri el a turnéjára – mint arról szintén írtunk, a megkezdett koncertkörút hátralévő időpontjait a rapper állapota miatt le is mondták.

Időközben kiderült, hogy Kanye West Los Angelesbe szeretné áthelyeztetni azt a szerzői jogi pert, amelyet Presser Gábor indított ellene a Gyöngyhajú lány engedély nélküli felhasználásáért. Presser szerint a rapper és kiadói azért kérték a New York-i helyszín megváltoztatását, hogy őt ellehetetlenítsék. Erről itt írtunk.