Elbukott Eva Longoria sorozata

Eva Longoria
Eva Longoria júliusban
Vágólapra másolva!
Mindössze néhány héttel azután, hogy augusztus 8-án adásba került a Devious Maids – Piszkos titkok című sorozat negyedik évadának záró epizódja, kiderült, hogy ez lesz az utolsó rész, amit a nézők láthatnak.
Vágólapra másolva!

A széria a Született feleségek alkotójához, Marc Cherryhez kötődik, de executive producerként és rendezőként Eva Longoria is részt vett benne.

Eva Longoria júliusban Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

Cherry a komikus, drámai és rejtélyes elemekben egyaránt bővelkedő sorozatot eredetileg az ABC számára fejlesztette, de 2013-ban a Lifetime átvette tőlük a műsort – ezzel a Devious Maids lett a csatorna mindössze két fikciós sorozatának egyike (a másik az UnREAL).

Született feleségek Forrás: ABC

Miközben azonban az UnREAL kiérdemelt néhány jelölést a díjátadókon, a Devious Maids nem hozta a várt áttörést, holott Cherry korábbi alkotása, a Született feleségek számos Emmy-nominációval, sőt -díjjal büszkélkedhet.

Devious Maids Forrás: Lifetime

A négy latin-amerikai származású, Beverly Hills-i gazdagoknál és híreseknél szolgáló szobalány kalandjairól mesélő sorozatnak a nézettsége sem volt túl izmos – valószínűleg ezért döntöttek úgy a csatornánál, hogy berekesztik.