Reagált a távozásáról szóló pletykákra a Walking Dead színésze

Chandler Riggs as Carl Grimes - The Walking Dead _ Season 6, Episode 7 - Photo Credit: Gene Page/AMC
Chandler Riggs as Carl Grimes - The Walking Dead _ Season 6, Episode 7 - Photo Credit: Gene Page/AMC
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead Carlja, Chandler Riggs is megszólalt, miután a rajongók egy ideje azt találgatják, hogy marad-e a sorozatban vagy sem.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, egy talányos Facebook-poszt után elindultak a pletykák arról, hogy Carl alakítója, Chandler Riggs otthagyhatja a The Walking Dead-et – a színész apja ugyanis arról írt, hogy lejárt a fia hétéves szerződése, és gyakorlatilag mindent megköszönt a sorozat alkotóinak.

A bejegyzés elég hamar eltűnt a Facebookról, később azonban Riggs anyja is beszállt a párbeszédbe, közölte, hogy férje posztja csak arról szólt, hogy lejárt egy szerződés – de jöhet egy új –, és hogy mennyire büszkék a fiukra.

Chandler Riggs mint Carl Grimes Forrás: AMC

Most végre az érintett is megszólalt, a The Hollywood Reporternek mesélt jövőbeli terveiről, de az persze még most sem derült ki, hogy a sorozatban marad-e. Mint mondta, szeretne főiskolára menni, de szerinte a kettő nem zárja ki egymást, hisz pár kurzust online is felvehet.

Amikor konkrétan rákérdeztek, hogy a nyolcadik évadra aláírt-e már, csak ennyit mondott: "Erre nem válaszolhatok". Mindenesetre a The Walking Dead legutóbbi részében elég fontos szerepet kapott, a történetszála többfelé is kanyarodhat.