Bereczki Zoltán és Tóth Vera is visszatér a Sztárban sztár színpadára

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár +1 kicsi a Super TV2 képernyőjén debütál, a Sztárban sztár korábbi évadjainak énekesei és ismert gyermektehetségek közösen állnak színpadra.
Vágólapra másolva!

A műsor házigazdája Tilla lesz, a zsűriben pedig ott ül majd Ábel Anita. Csobot Adél, Rákóczi Ferenc és Pély Barna. A Sztárban sztár +1 kicsi november 27-én rajtol a Super TV2-n, az eredeti formátummal ellentétben itt párban állnak színpadra az énekesek, egy gyerek és egy felnőtt közösen ad elő egy-egy produkciót.

Ott lesz a műsorban Dér Heni és Juhos Zsófi, Koós Réka és Szabó Bence, Király Linda és Tabatabai Nejad Flóra, Szandi és Lentulay Krisztián, Tóth Vera és Farkas Zsolt.

Forrás: Tóth Vera / Facebook

Bereczki Zoltán Berki Artúrral énekel majd, fellép Feke Pál és Kornis Anna, Pál Dénes és Varga Vivien, Peter Srámek és Bari Laci, valamint Sipos Péter és Sztojka Vanessza.

A Sztárban sztár +1 kicsi az eredeti Sztárban sztár formátum gyermekverziója, különlegessége pedig az, hogy a testvérprodukció korábbi versenyzői gyerekénekesekkel kiegészülve állnak színpadra. A párosok duetteket adnak elő, zenei formációk bőrébe bújnak, de olyan előfordul, hogy ugyanazt a karaktert alakítják.