Férfi énekesek között dőlt el a Sztárban sztár fináléja

Veréb Tamás
Vágólapra másolva!
A show előtt a nagyközönség számára jóformán ismeretlen Veréb Tamás nyerte a negyedik évadot, Kocsis Tibor második, Nagy Adri harmadik, Muri Enikő negyedik lett.
Vágólapra másolva!

Tíz hét után véget ért a Sztárban sztár: a TV2 bizonyára sajnálja, hiszen rendre remek nézettséget szállított a show, de az énekeseknek bizonyára öröm is ez, igen megterhelő lehetett a felkészülés, szabadnapjuk sem nagyon volt. Főleg a második szakasz volt strapás nekik, hiszen ahogy fogytak, annál többet kellett produkálniuk. Egy helyett már két produkcióval kellett előrukkolni, át kellett venni az eredeti előadók mimikáját, gesztusait, hangfekvését, szöveget, táncot kellett tanulni, és akkor még nem is beszéltünk a ruhapróbákról, a stylisttal való megbeszélésekről, a sajtó kiszolgálásáról és a többiről.

Forrás: tv2

Whoopi Goldberg bőrébe bújva csinált apácashow-t a végső döntőben Kocsis Tibor, Veréb Tamás Balázs Fecó egy slágerét adta elő, zongoránál ülve. Muri Enikő Rihannaként volt látható, Nagy Adri pedig a nyári Eb-eufóriát hozta vissza, az Éjjel soha nem érhet véget című dallal jött.

Forrás: tv2

Veréb másodjára Robbie Williamsként vonaglott a színpadon, felvonultak a Miss Universe Hungary 2016-os döntőjének szereplői is. Muri Enikő Csipát kapta partnernek, a Valami Amerika második részének főcímdalát énekelte – Tóth Gabiként. Nagy Adri a fiatal Zalatnay Ciniként csinált tölcsért a kezéből, Kocsis Tibor pedig Kis Grofót kapta partnernek, aki Jollyként bukkant fel, a No Roxa Áj-jal nagy bulit csaptak a stúdióban.

Forrás: tv2

70-72-81-83 volt szavazatok aránya ekkor (ennyien nyomtak inkább igent a nemek helyett), majd este tíz felé kiderült, hogy a négyesből Muri Enikő kapta a legkevesebb pozitív voksot. Ő kiesett tehát, lenullázták a szavazatokat, és újabb voksolásra buzdították a nézőket. „Zenében bohóckodni, karakterben elhelyezkedni nagyon nehéz dolog. Varázslatos átlényegüléseket láttunk. Én sokat szóltam be a hetek során, de a munkát és a tehetséget az ízlésemen túl is tisztelem” – summázta Hajós az elmúlt show-kat.

Forrás: tv2

A már kiesetteket is faggatták: Radics Gigi Kocsis Tibornak drukkolt, akárcsak Polyák Lilla. Kefir Veréb győzelmének örült volna, Király Linda viszont Kocsis Tiboron szórakozott leginkább. Homonnay Zsolt is Veréb Tamásra adta le a voksát, Muri Enikő viszont Nagy Adrit támogatta.

A negyedik széria harmadik helyezettje a Jóban Rosszban színésznője lett, nagyon szépen teljesített a bő két hónap alatt. A döntő végén Veréb Tamás ünnepelhetett, ő jóformán ismeretlen volt országosan a nagyközönség előtt, legfeljebb a Budapesti Operettszínház látogatói tudták, ki ő.

A TV2 nem hagyja annyiban az átváltozós, átlényegülős, zenés show műfaját, mert még novemberben jön a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorral.