Nézettség: tarolt a Sztárban sztár, parádézott a Konyhafőnök

Sztárban sztár döntő Veréb Tamás Till Attila
Vágólapra másolva!
A 45. héten tarolt a Sztárban sztár döntője, a teljes lakosságban és a 18–49-es célcsoportban is a hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosságban a Star Academy fináléja is megelőzte most az X-Faktor-t, az RTL Klubon A konyhafőnök volt a legnépszerűbb, ott szintén győztest hirdettek.
Vágólapra másolva!

Több tehetségkutató, illetve versenyszerű vetélkedő is véget ért a héten, a legnézettebb a Sztárban sztár döntője volt, a teljes lakosságból 1 millió 369 ezren figyelték Veréb Tamás győzelmét.

A műsor most a 18–49-es célcsoportban is az élen végzett, 468 ezer ötven év alatti néző volt kíváncsi rá. Itt az X-Faktor lett a második 402 ezer nézővel, a teljes lakosságban viszont csak a hatodik helyet tudta megszerezni.

Mutatjuk egy táblázatban a teljes lakosságban elért eredményeket, itt minden produkció a legnézettebb adásával szerepel:

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

A csatornák versenyéből így is az RTL Klub került ki győztesen, a heti átlagos közönségarányt tekintve 1,2 százalékpontot vert rá a TV2-re. A Duna TV 6,1 százalékponttal szerezte meg a harmadik helyet, miközben a Super TV2 és az RTL II döntetlent játszott, hajszállal előzve meg az ATV-t.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

A 18–49-es célcsoportban sem volt változás az élen, az RTL Klub 12,8 százalékos heti közönségaránnyal zárt, a TV2 7,8-cal. A Cool viszont itt felkúszott a harmadik helyre, a Duna TV csak a tizedik pozícióban zárt.