Itt az első fotó Megan Fox legújabb gyermekéről!

Megan Fox
Vágólapra másolva!
A Transformers szépségének augusztus elején született meg harmadik gyermeke – ezúttal is egy kisfiú. Journey-ről azonban sajnos még nem láthattunk képet – egészen eddig. Édesanyjához hasonlóan a fiúcska is nagyon fotogén.
Vágólapra másolva!

Megan Fox és a Beverly Hills 90210-ből ismert Brian Austin Green 2010-ben házasodtak össze. Első fiuk, Noah 2012 szeptemberében született. Őt 2014 februárjában egy másik kisfiú, Bodhi követte.

Tavaly augusztusban azonban kiderült, hogy a színésznő – kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva – beadta a válókeresetet Green ellen.

Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor Fox idén áprilisban csinos kis pocakkal jelent meg a Las Vegas-i CinemaCon rendezvényen. Mint kiderült, a születendő gyermek édesapja nem más, mint Brian Austin Green. A baba nem volt betervezve, de a sztárpár annyira megörült a váratlan fordulatnak, hogy a válási procedúrát is felfüggesztették.

Bodhi: Stunner. Clown. Unicorn.

Megan Fox (@the_native_tiger) által közzétett fénykép,

Journey augusztus 4-i megszületése óta a gyönyörű sztár eléggé el van tűnve a közösségi médiáról, így igazi öröm a rajongóknak, hogy végre kikerült egy fotó a csecsemőről. Fox korábban is mindig osztott meg bájos képeket a fiairól, így remélhetőleg az első fényképet hamarosan továbbiak is követik.

I will give you roots and I will give you wings.

Megan Fox (@the_native_tiger) által közzétett fénykép,