Megvan a Farm első kiesője

farm
Vágólapra másolva!
Fontos adáshoz érkezett az RTL Klub realityje, a Farm, Tina önkéntes távozása után megvolt az első kieső is. Az előző adásban Dani Dórit hívta párbajra, de melléfogott, neki kellett mennie. 
Vágólapra másolva!

A műsor Dani kavarásával indult, Cintiát vetette be annak érdekében, hogy közelebb kerüljön Laurához. "Nem fogom magam megjátszani" – mondta a fiú, félve attól, hogy a lány érdeklődése csak a játéknak szól, miközben Laura is bizonytalankodott, próbált rájönni, hogy melyik döntés lenne jobb. Összejöjjön a fiúval?

Laura nem tudott dönteni, de már nem is kell neki Forrás: RTL Klub

Gergő kutyájával voltak ezután gondok, Attila vezetésével az ellenlábasok arról kezdeményeztek egy szavazást, hogy az állat bent lakhat-e a házban vagy sem. Vivinek nagy lelkiismeret-furdalást okozott a kérdés, a többiek azonban megígérték, hogy rendes lakhelyet készítenek odakint a kutyának. Ment a vitatkozás, világosan kialakult a két tábor, szavazásra azonban végül nem került sor.

A reklám után egy tyúk halála volt a téma, "kicsit összevissza kezeljük ezt az állattartást" – mondta Brigi, majd megállapította, hogy a jövőben körültekintőbben kell eljárni a csirkékkel. Dóri ellenezte a csirkék levágását, Dani viszont méltatlankodott, hogy napok óta nem evett húst, most erről alakult ki vita.

Dani volt a kihívó

Ki ismeri a sóskát? – volt a következő kérdés, Dia arra oktatta a többieket, hogy ezt a fajta növényt ne irtsák. Sanya vécézési szokásairól is esett pár szó, Márk pedig a külseje miatt aggódott, szerinte romokban hever, egy tízes skálán már csak kilenc és felesnek mondaná magát. Eltűnt a fésűje, ezért csinált volna magának egy újat, de kudarcot vallott.

"Nincs semmi gondom a vízhordással, sőt kifejezetten élvezem" – vallott Sanya, a bicepszének határozottan jót tesz a vidéki élet. Vivi csatlakozott a férfihoz, közös fitneszbe fogtak, próbálva megtalálni a lehetőségeket, hogy a pajtában kialakítsanak egy edzőtermet.

Nádai Anikó a lehető legdrámaibb módon vezette fel az első párbajt, Fördős Zé faggatta a párbajozókat, Danit és Dórit. "Egyszerűen nem bír" – mondta Dóri arról, hogy a srác miért őt választotta ellenfélnek, Daninak pedig a munkájával volt gond, ezért jelölte Sándor.

Dóri, a kihívott, ő nyerte a párbajt

A párbajozóknak egy kulcsot kellett megszerezniük egy kapu kinyitásához egy általuk épített célszerszámmal, majd a kapun túl található állatokból kellett minél többet begyűjteniük. Dóri komoly előnyt szerzett a kulccsal, lelkesen cipelte a birkákat és nyulakat, miközben Dani még mindig a kapu kinyitásával küszködött. A nő nagy fölénnyel nyerte a párbajt, mindegyik állatot ő fogta be.

Levezetésként mutatták még, ahogy Dani pakol, Attila pedig gratulált Dórinak, hogy "nő létére odavágott egy csávót", majd magára kérte a jeleket, hogy a jövő héten "hazavághasson" valakit. Dóri szerint jó válasz volt egy személyes konfliktusra, hogy megnyerte a párbajt, Dani jól berúg majd otthon, azt ígérte.

"Így alakult, sajnálom, ez van" – búcsúzott Dani, "ilyen sima győzelmet én még életemben nem arattam" – értékelt Dóri. A traktorral elhaladó Dani mosolyra biztatta barátait, Laura sajnálkozott egy sort, Sanya örvendezett, hogy a srác esett ki. A csajokra rátört az ölelkezhetnék, Dórinál pedig eltört végül a mécses, amikor egyedül maradt – aggódott a gyerekeiért, remélte, hogy ők is nézték a párbajt.

Nádai Anikó Danival is beszélgetett még egy sort, a srác Attilát választotta a következő heti gazdának, az előzetes alapján a farmerek nehéz napoknak néznek elébe.