Már látják a Trónok harca végét

Család, Egyre több babát neveznek el a Trónok harca karakterei után
Hogyan bánjunk a munkavállalóinkkal? Daryan hercegnő segít
Vágólapra másolva!
A Trónok harca alkotói már arról beszélnek, hogyan fejezzék be a népszerűsége csúcsán lévő sorozatot.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca két író-producere, David Benioff és D. B. Weiss a Varietynek adott egy hosszú interjút, amelyben arról is beszélnek, hogy látják már a sorozat végét.

Az alapanyagul szolgáló könyvek írójával, George R. R. Martinnal is sokat beszéltek arról, hogy miként lehetne befejezni a szériát, de Benioff szerint korántsem biztos, hogy Martin végül azt is fogja megírni, amit most lehetséges finálénak tart.

D. B. Weiss (balra) és David Benioff tudják, mit akarnak Forrás: Variety

A jelenleg futó, ötödik szezon még nagyobbrészt követi a könyvet, a nyitó- és a zárójelenet is az írásokból lett átemelve, vagyis az évad azt az ívet járja be, amit Martin is kigondolt – a következő, hatodik etap viszont már jobban el fog válni a könyvektől, ígérték az alkotók.

"Ez egy komplett történet, aminek van eleje, közepe és vége. Tudjuk, mit hoz a vég, arrafelé tartunk. Árulásnak érezném, ha csak azért húznánk még évekig a szériát, mert jól érezzük magunkat benne, és mindannyian sok pénzt látunk belőle" – mondta Benioff.

Daenerys számára is véget ér egyszer a történet Forrás: Facebook/Game Of Thrones

"Egy ilyen jellegű sorozatnál nagyon könnyű eljutni a cápaugrásig, gyakorlatilag bármelyik pillanatban bekövetkezhet. Egyre közelebb kerülünk a végéhez, és szeretnénk nagyon jól csinálni" – tette hozzá később.

David Benioff és D. B. Weiss az Origónak is nyilatkozott még 2011-ben, a Trónok harca indulásakor, az ebből készült cikket itt olvashatja.

Szavazzon!

Mit gondol a Trónok harca sorozatról?