Vágólapra másolva!
Részben visszakerült az olasz futball a Digire, a SportKlub a nem épp kiemelt Udinese-Chievót adja a sokkal több nézőt érdeklő Napoli-Milan helyett.
Vágólapra másolva!

„Bravó! Rangadókat átadni a Diginek... feltételezem, aki ezt jóváhagyta, csókos lehet, ha mindössze annyi esze van, mint egy hintalónak. Gratulálok" – morog egy netező a SportKlub Facebook-oldalán, valaki a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulna, egy harmadik tévéfogyasztó pedig azért van kiakadva, mert a SportKlub a hét során többször beharangozta a rangadót – amely végül a Digire került. Több netező azért méltatlankodik, mert jelen szolgáltatójánál nincs DigiSport, más pedig azért ideges, mert semmiféle értesítést nem kapott arról, hogy valószínűleg az idén közepén cseréltek sugárzási jogot a tévétársaságot, legalábbis parciálisan.

A Digi oldalán inkább ünnepelnek az olasz és a francia futball kedvelői, de olyan a sportjogok átadása közben nincs, hogy senki érdekei ne sérülnének. Van Digi-előfizető, aki egyáltalán nem boldog attól, hogy olasz futballt kell néznie: „Miért kell holnap egy Lazio-meccset adni egy Tottenham-Everton rangadó helyett?" – írta egy morózus netező a csatorna oldalán.

A csatornákat megkérdeztük a változásokról, a cikket válaszaikkal a későbbiekben bővítjük.