Új kvíz: csak itt és csak most!

Vágólapra másolva!
Valamilyen különös okból kifolyólag a Viasat 3 két új műsorát is a magyart erős akcentussal beszélő, külföldi műsorvezetőre bízta. Nálunk belepillanthatsz a csatorna új kvízébe - mielőtt a nyelvrontás miatt aggódók dühödten, tombolva táblákkal vonulnak az utcára.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este jelentkezik Cooky (ejtsd: Kuki), a francia hadarógép, akinek jellegzetes akcentusa előbb az Extrém Rádió, majd a Rádió 1 hallgatóit derítette jó kedvre, vagy éppen bosszantotta fel. Cooky gyors, de felettébb furcsa szövege sokaknak vicces, másoknak bizonyára idegtépő - majd a nézettségből kiderül, hogy többen szeretik-e, mint ahányan az ellentábort erősítik.

Első ránézésre a sok magyar nő által kedvelt olasz Gianni Annionira bízott, utcán-kocsiban felvett taxis kvízműsor erősebb lesz, mint a bulvárhetilap által támogatott, stúdióban rögzített sztárkvíz. Ebben ilyen jellegű kérdésekre kell válaszolni, mint "kinek az útját szegélyezik Molnár VV Anikó, Dobó Kata és Csisztu Zsuzsa?", azaz nem árt, ha tudjuk a médiaszemélyiségek kedvenc ételét, filmjét és ismerjük összes szexuális kalandját - de a "sztárok" közt feltűnik Princz Gábor is. Cooky mindenképp érdekesen ejt ki egyes neveket ("Ricsárd Börtön, Mikel Sumaher"), de arra több konzervatív nyelvőr is felkapja majd a fejét, ha ilyet hall: "Ha nem fog menni, akkor no pénz, de bízom benneteket!"

A Viasat vezetősége a műsorok bemutatóján elmondta, hogy a választáskor nem tervezték tudatosan, hogy külföldiekre bízzák műsoraikat, de így alakult. A magyar nyelvvel nehezen birkózó - és ezáltal nagyobb sületlenségeket összehordó - Cookyhoz képest Gianni kifejezetten jól nyomja, miközben mindkettő vidám, dinamikus, nagydumás figura. A sztárkvíz vasárnap este hétkor kezdődik, a Tutifuvar hétfőn fél nyolckor kerül elsőként adásba: nálunk már most, a premier előtt megtekinthető az előbbi műsor első öt perce.