Meglátogatta Tony Blairt a BB-győztes

Vágólapra másolva!
A Celebrity Big Brother nagy nyertese, az indiai Shilpa Shetty az angol miniszterelnökkel parolázott - Michael Jackson öt évvel ezelőtti látogatása óta nem volt ekkora tolongás a képviselőháznál.
Vágólapra másolva!

Blair meglátogatása után Shilpa Shetty az egyedüli rosszként azt nevezte meg, hogy alig fért el az újságíróktól és a tévériporterektől. A brit képviselőházban eltöltött három óra alatt gyakorlatilag nem akadt olyan (az ott dolgozókat is beleértve), aki ne akart volna találkozni az indiai színésznővel, miután az erkölcsileg megdicsőülve jött ki az erősen rasszista felhangú BB-botrányból.

Shetty egyébként nem csak hogy remek médiaszereplésekhez jutott győzelmével, de népszerűségét szeretné arra is felhasználni, hogy segítsen másokon: nemrégiben létrehozott például egy alapítványt, amely az AIDS-fertőzöttek esélyeit, illetve a megelőzés lehetőségeit tudatná az Indiában élőkkel - az ügy azért is fontos, mert India számít a második legfertőzöttebb országnak.

Ehhez a törekvéshez nyilván jól jöhet a politikai támogatás is, de persze a színésznő nem emiatt látogatott el a képviselőházba: Keith Vaz hívta meg, aki a parlament részéről első kezdeményezője volt annak, hogy a Celebrity Big Brother-t vegyék le a műsorról. Shetty aztán megnézte a képviselői kérdések és miniszterelnöki válaszok félóráját is, amiről addig - saját bevallása szerint - azt gondolta, merő unalom, de most igazán élvezte.

Ha már ott volt, elbeszélgetett Tony Blairrel is kicsit. "Azt mondta, nagyon szomorú volt, amikor látta, hogy miken kellett keresztülmennem; én pedig személyesen is megköszöntem neki a támogatást, amit nekem és az országomnak nyújtott" - nyilatkozta Shetty. Ezek után ráadásul nem is tért haza üres kézzel, a miniszterelnök ugyanis egy dedikált fotóval ajándékozta meg.