Valkó Eszter és Kokó új műsort kapnak

Vágólapra másolva!
A Havazin című téli magazin műsor egyrészről azoknak szól, akik régóta gyakorolják a téli sportokat, másrészt viszont kedvcsináló azoknak, akik nem mozognak otthonosan jégen és havon.
Vágólapra másolva!

Kezdőknek és haladóknak is új információkkal szolgáló RTL-Klub-os, téli sportmagazin egyik műsorvezetője Kokó, aki maga is a havas sportok szerelmese, a másik Valkó Eszter, aki viszont csak most barátkozik a tél kihívásaival. A műsor szerkesztői praktikus tanácsokat ígérnek, sztárinterjút sportolókkal, sísulit, sok kalandot. A Havazin szombatonként fut, az első adás november 12-én, délután kettőkor lesz.

Kovács István elmondta az [origo]-nak, hogy Magyaroszágon öt-hatszázezer hobbisíelő van, így érthető, ha egy csatorna ki akarja szolgálni ezt a nagy csoportot is. "Ilyen még nem volt kereskedelmi tévében. Persze, nem csak azokhoz szólunk, akik már síelnek, más is kedvet kaphat. Mindenféle téli sporttal foglalkozunk majd, sporteszközökkel, bakanccsal, korcsolyával, szánkóval, snowboarddal, bemutatjuk a sípályákat, a jégpályákat. Orvosi tanácsok, szakmai bemutatók is lesznek" - mesélte.

Kokó elnökségi tagja a Magyar Síszövetségnek, régóta a téli sportok szerelmese, és saját bevallása szerint nem is síel rosszul, így megtisztelő és örömteli volt az RTL Klub ajánlata. "Én leszek a szakértő, Eszti pedig inkább a tipikus kezdő. Az RTL-Klub többi műsorához hasonlóan, hetente 26 percben, ez is könnyed, vidám adás lesz. Már túl vagyunk pár forgatási napon, de most indulunk újabb helyszínekre" - tette hozzá.