Műsoron a kínai Szex és New York

Vágólapra másolva!
A kommunista Kínában is műsora tűzik az amerikai tévésorozat tajvani változatát. A kínai színésznők fiatalabbak, mint New York-i kollégáik és a rendező szerint történetük közelebb áll az ázsiai tévénézőkhöz.
Vágólapra másolva!

Forró hölgyek (Hot Ladies) a HBO Szex és New York (Sex and the City) című sorozatához hasonlított tévészéria címe, amelynek forgatókönyvéhez egy eddig csak könyvben megjelent tajvani komédiát is felhasználtak. A Szex és New York kínai változata negyven részből áll és négy fiatal kínai barátnő romantikus kalandjait mutatja be, akik jóval fiatalabbak amerikai kolléganőiknél. Míg a New York-ban játszódó eredeti sorozat főszereplői harmincas, negyvenes éveikben járó asszonyok, addig a kínai változat huszon éves nőkről szól.

"A produkciónk a Szex és New York kínai változatának tekinthető. A két sorozat hasonló környezetbe helyezi a főhősöket, és a szereplők házasodással, illetve szerelemmel kapcsolatos tapasztalatait mutatja be. Ennek ellenére azt hiszem, a mi sorozatunkban látható négy hölgy sokkal közelebb áll a kínai közönséghez" - mondta Zu Ji rendező a Shanghai Daily című napilapban.