Elmebeteg videó terjed: őrült módon üldözi el a hódolóit egy fiatal lány

tiktok, randevú, hold
Ha nem tetszik a randipartnere, megbolondul ez a lány.
Vágólapra másolva!
Túl kínos számára elutasítani őket a randin, így szándékosan lapátra teteti magát.
Vágólapra másolva!

A randevúk messze legkellemetlenebb része, mikor az egyik fél valamilyen oknál fogva nem kíván újból találkozni a másikkal, és ezt valahogy tapintatosan közölnie kell vele. A TikTokra videókat feltöltő Jo Brundza nemrég megosztotta, hogy ő nem is utasít el senkit egyenes módon, helyette klasszikus női logikát alkalmazva inkább eléri, hogy a hódolók dobják őt, mivel az számára kényelmesebb.

@jbrundz They’re typically too stunned to argue back #fyp#dating#funny#bits♬ original sound - Jo Brundza

A taktikája végtelenül egyszerű: amennyiben a további találkozók kihagyása mellett dönt, akkor a legjobb színészi alakítását nyújtva győzködni kezdi a randipartnerét, hogy nem létezik a Hold, mire az előbb-utóbb faképnél hagyja. Olyan tudományos érveket vet be az égitest létezésének a vitatására, mint például „ha tudod, akkor tudod, és kész", vagy „hamis a bizonyíték", továbbá „hibáztasd Grönlandot".

A nagy figyelmet kapott videó hozzászólásaiban más nők is bevallották, hogy ilyen stratégiát alkalmaznak a randipartner elűzésére. Az egyikőjük például olyanokat mond, hogy „a horoszkóp maga a sors, a tarot kártyák a színtiszta igazságok, a Barbie-film az új Biblia".

Állítólag ezek hallatán nagyon gyorsan otthagyják az udvarlók.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!