Rejtélyes jégdarab zuhant a tetőre az égből, tragédiát okozott

Vágólapra másolva!
Egy családot teljesen lesújtott az a tragikus baleset, amelyben egy jégdarab zuhant a telkükre egy repülőgépről. Cassidy Lewis elmesélte, hogyan rohant ki kétségbeesetten, hogy megnézze mi történt, amikor egyik reggel fülsüketítő csattanást hallott.
Vágólapra másolva!

Az Utah állambeli Eagle Mountainben élő anyuka elmondta, hogy egy döbbenetes jelenet fogadta: a hatalmas jégdarab a fészerbe ütött hatalmas lyukat, Ott laknak a család kecskéi, az egyik háziállat meg is sérült, vérzett - írta a Borsonline.

Azonnal állatorvoshoz vitték a kecskét, ahol aztán elaltatták, mivel már nem tudtak semmit tenni az állat megmentéséért.

A családot nyugtalanította, hogy honnan származhatott a kosárlabda méretű jégdarab, ezért felvették a kapcsolatot a helyi seriffel, hogy segítsen neki kideríteni, mi történhetett.

Kiderült, hogy mivel a nő otthona a Salt Lake City-i nemzetközi repülőtér repülési útvonala mentén található, vélhetően a nagy jégdarab egy repülőgépről esett le. A nő azt mondta, fogalma sem volt róla, hogy ez egyáltalán megtörténhet, és hálás, hogy a gyermekei nem sérültek meg. 

Minden alkalommal, amikor hallom, hogy repül egy repülőgép, egy kicsit ideges leszek, nehogy újra megtörténjen ez az egész

– mondta a LadBible-nek.