Művészi alkotásnak tartja az új projektorát az LG

lg cinebeam qube hu710pb lézerprojektor kivetítő
LG CineBeam Qube (HU710PB)
Vágólapra másolva!
Akkor is van mit nézni rajta, mikor nincs mit nézni vele, már ha hihetünk a gyártónak.
Vágólapra másolva!

Megkezdte a szokásos bejelentéshullámát a januári Consumer Electronics Show előtt az LG, az eddigi egyik legérdekesebb újdonságának a CineBeam Qube (HU710PB) lézerprojektor bizonyult. A cég szerint az igényes vevőknek szánt modell nem pusztán egy kivetítő, de van annyira dizájner darab, hogy másodlagos funkcióként művészi alkotásként szolgál az elegáns nappalikban.

Teljesen körbeforog a készülékház körül a fogantyú Forrás: LG

Ennek az igazságtartama szubjektív megítélés kérdése, azonban mindenképp előny, hogy az LG egyik legkisebb RGB lézerprojektoráról van szó, a másfél kilós súlyának és a körbeforgó fogantyújának jóvoltából könnyedén hordozható. A termék 50–120 hüvelyk (1,3–3 méter) átlójú kép vetítésére képes, autófókusszal beállítja az élességet, natívan 4K (3840×2160 pixel) felbontású, támogatja a HDR10-et.

A specifikációs táblázat szerint a projektor 500 lumen fényerőre és 450 000:1 kontrasztarányra képes, van rajta eARC-ot támogató HDMI bemenet és USB-C port. Az LG okostévéihez hasonlóan webOS okosrendszert futtat, Android és iOS mobileszközökről is megoldható a távirányítása.

A CineBeam Qube megjelenési idejét és ajánlott fogyasztói árát egyelőre nem árulta el az LG.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!