Megtanult biztonsági menteni a Google Hitelesítő

google hitelesítő
A szinkronizálási funkcióval együtt új ikont is kapott a Google Hitelesítő
Vágólapra másolva!
Tizenhárom évet kellett várni az internetes adatszinkronizációt lehetővé tevő funkcióra.
Vágólapra másolva!

Időnként meglepően lassan forognak a fogaskerekek a Google berkein belül, azonban így is nehéz magyarázatot találni rá, hogy miért tartott tizenhárom évig lefejleszteni a kétlépcsős hitelesítési kódok generálására kitalált Hitelesítő mobilappjának eddigi legnagyobb érdemi frissítését.

A szinkronizálási funkcióval együtt új ikont is kapott a Google Hitelesítő Forrás: Google

A vállalat beszámolója alapján a Hitelesítő hullámokban elérhetővé váló új verziója végre támogatja a Google-fiókkal való adatszinkronizációt, az alkalmazás adatai biztonsági menthetőek a felhőbe. Ennek köszönhetően a mobilok beállításakor rögtön elérhetőek lesznek a szolgáltatások kétlépcsős kódjai az új eszközökön, nem kell manuálisan átvinni az adatokat a készülékeken futó Hitelesítő appok között, vagy nulláról beállítgatni minden használt webhelyen a kétlépcsős azonosítókódok generálását.

A teljesen újbóli beállítgatás eddig elkerülhetetlen volt az olyan esetekben, mikor a felhasználók nem fértek hozzá a korábbi mobiljukhoz, mert az tönkrement vagy köddé vált.

A nagy frissítéssel együtt új ikont is kapott a Google Hitelesítő, bár az rejtély, hogy a találóan széfajtóra emlékeztető eddigi grafikát miért pont jégkristályosra cserélték.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!