Tíz perc alatt feltölthető a Realme mobilja

realme gt neo5
Erősen a gamereket célozza a termékkel a Realme, a kamerák mellett látható fehér négyszög egy sokféle színben világítani tudó LED-csík
Vágólapra másolva!
Húsz százaléknyi töltöttséghez másfél perc is elég neki a töltőn.
Vágólapra másolva!

Újabb gyorstöltésben bajnok mobilt dobott piacra Kínában a Realme, a belátható jövőben nemzetközileg is elérhetővé váló GT Neo5 legnagyobb érdekességét a 240W teljesítményű gyorstöltés jelenti. A gyártó szerint teljesen lemerült akku esetén 80 másodperc alatt 20% töltöttség érhető el, négy perc alatt 50%-ra kúszik a telep, míg a 100%-ra való feltöltés 10 percet sem igényel.

Erősen a gamereket célozza a termékkel a Realme, a kamerák mellett látható fehér négyszög egy sokféle színben világítani tudó LED-csík Forrás: Realme

Ráadásul nem kicsi akkuról van szó, a Realme GT Neo5 egy dupla cellás és 4600 mAh-es teleppel dolgozik. További jó hír, hogy az óriási töltési teljesítmény nem gyilkolja az akkut, 1600 töltési ciklus után még az eredeti kapacitásának olyan 80 százalékát tudja nyújtani, így napi egy töltéssel számolva bő négy évbe is telhet, mire elkezd feltűnően csökkenni az akkus üzemidő.

A készülék egyéb téren sem okoz csalódást, a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasós AMOLED panelje 6,74 hüvelykes és 2772×1240 pixeles, 144 Hz frissítési sebességgel, 1500 Hz mintavételezési sebességgel. A GT Neo5 meghajtásáról Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 rendszerlapka gondoskodik, a memória nevetségesen sok 16 GB, a háttértár pedig modelltől függően 256 GB vagy 1 TB. A hátlapi RGB-díszkivilágítást kapott telefon 50 MP-es fő hátlapi kamerát, 8 MP-es ultraszéles kamerát, továbbá 2 MP-es makrókamerát kínál.

A mobil 256 GB és 1 TB változatai 3199 / 3499 jüanos áron kerültek piacra Kínában, átszámítva 169 / 186 ezer forintokról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!