Regisztrációmentes videohívás a Skype-tól

skype videokonferencia videochat
Letöltés és regisztráció nélküli videokonferenciázást tesz lehetővé a Skype
Vágólapra másolva!
Az indításhoz és a csatlakozáshoz sem kell felhasználói fiók.
Vágólapra másolva!

Váratlan újítással állt elő a Skype, a videohívások iránti óriási igényre való tekintettel a Zoomnál is könnyebben használható megoldást tett elérhetővé. A videokonferenciák indításához, továbbá az azokhoz való csatlakozáshoz mostantól nincs szükség regisztrációra, ráadásul Google Chrome és Microsoft Edge esetén a Skype kliensprogramot sem kell telepíteni, a böngészőkből közvetlenül működik a szolgáltatás.

Letöltés és regisztráció nélküli videokonferenciázást tesz lehetővé a Skype Forrás: Skype

A lehetőség végtelenül egyszerű, a konferenciahívásokat létrehozni kívánóknak csak generálniuk kell egy linket ezen az oldalon, majd el kell indítaniuk a konferenciát. A szoba linkjét megoszthatják e-mailben vagy egyéb módon a meghívott személyekkel, akik a linket a kérdéses böngészőkben betöltve máris csatlakozhatnak a híváshoz.

Akinek nincs a számítógépén vagy mobileszközén megfelelő böngésző, az a Skype kliensprogramon keresztül léphet be a hívásokba.

A szolgáltatáson keresztül bonyolított konferenciák rögzíthetőek, a résztvevők megoszthatják az eszközük kijelzőjének a tartalmát, továbbá elmosás effektet tehetnek a hátuk mögé.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!