Két ingyenjátékot ad a héten az Epic

carcassonne videojáték
Carcassonne
Vágólapra másolva!
A jövő héten egy nagyágyúval folytatódik a promóció.
Vágólapra másolva!

Menetrendszerűen megérkeztek az Epic Games Store e heti ingyenjátékai, azonban az egy héttel ezelőtt meghirdetettel szemben nem három, hanem csak kettő címet rendelhetnek hozzá örökre a felhasználói fiókjaikhoz a játékosok. Mint szóvá is tettük az erről szóló hírben, a járványok megállításával kapcsolatos Pandemic kínálgatása jelen körülmények között kissé talán túl van a jó ízlés határán, ezek szerint az Epic Games illetékesei is belátták, hogy morális alapon kissé meredek volna meglovagolni a kínai koronavírus körüli érdeklődést és pánikot.

Carcassonne Forrás: Asmodee Digital / Frima Studio

A másik két cím nem változott, az érdeklődők a Carcassonne és a Ticket to Ride táblajátékok hivatalos számítógépes adaptációt szerezhetik be magyar idő szerint 2020. február 13. délután 5 óráig a bolttól.

Ezek persze kissé rétegcímek, ám a fősodratúbb játékokra vágyóknak sem kell elkeseredniük, a jövő héten szintén két címet fog osztogatni az Epic. Az egyik a beat 'em up és körökre osztott stratégia műfajokat ötvöző Aztez, a másik pedig a 2018-ban gigantikus sikert aratott

Kingdom Come: Deliverance,

amely egy belső nézetű akció-szerepjáték, a szokásostól eltérően fantasy elemek nélkül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!