Hivatalos a Mass Effect Legendary Edition

mass effect legendary edition videojáték
Mass Effect Legendary Edition
Vágólapra másolva!
Már fejlesztés alatt áll a játéksorozat következő része is.
Vágólapra másolva!

Több hónapnyi pletykálást követően a BioWare végre bejelentette a Mass Effect Legendary Editiont. Az új kiadás PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series platformokra is elhozza a sci-fi játéksorozat első három részét, plusz a számítógépes játékosok sem maradnak ki a mókából.

Mass Effect Legendary Edition Forrás: BioWare

A BioWare sajnos nagyon kevés konkrétummal szolgált a Legendary Edition kapcsán. Annyi biztos, hogy a magasabb felbontáson és jobb képkockasebességen kívül lesznek további grafikai fejlesztések is a játékokban, de nem világos, hogy milyen szintű remasterelést végeztek a fejlesztők, így a rajongóknak érdemes féken tartaniuk az elvárásaikat.

A csomagban lévő mindhárom játékhoz jár majd a hozzájuk megjelent összes kiegészítő, beleértve a promóciós fegyvereket, páncélokat és egyebeket.

A Mass Effect Legendary Edition 2021 tavaszán érkezik.

A másik örömteli hír a széria rajongói számára, hogy a BioWare aktívan dolgozik dolgozik a Mass Effect következő részén. Viszont Casey Hudson stúdiófőnök szerint a fejlesztés korai stádiumában jár a projekt, ennek megfelelően még az sem világos, hogy mikor történhet meg a bejelentése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!