Ingyenes lehet a Halo Infinite multija

halo infinite xbox windows 10 videojáték
Halo Infinite
Vágólapra másolva!
Egy ír játékbolt szellőztette meg az információt.
Vágólapra másolva!

Kellemetlen bakival zárta a hetet az ír Smyths Toys játékáruház, az Xbox Series X-es termékoldalán nagy meglepetést kiváltott információt árult el: free to play üzleti modellt használ majd a konzollal várhatóan párhuzamosan piacra kerülő Halo Infinite többjátékos módja. A játéksorozat új része a kérdéses konzol mellett Xbox One és PC platformokra is megérkezik, minden bizonnyal azokon is „ingyenes" lehet a multija.

Halo Infinite Forrás: 343 Industries / Microsoft

„A legendás Halo-sorozat visszatér Master Chief eddigi legnagyobb kampányával, és egy úttörő free-to-play többjátékos élménnyel. Élvezd az akár 120 FPS-es sebesség és a nagyban lecsökkent töltési idő által létrehozott, zökkenőmentes játékélményt az Xbos Series X-en" – írta a mostanra eltüntetett részben a forgalmazó.

Ezután a korábban már számos Xboxszal kapcsolatos információt kiszivárogtatott Klobrille twitterező is megerősítette a helyzetet. Annyit tett hozzá, hogy a free to play többjátékos módot Battle Pass rendszerrel kívánja monetizálni a Microsoft, komoly testre szabási lehetőségeket kapnak a játékosok, a 120 FPS pedig csak az Arena módban lesz elérhető az Xbox Series X-en.

Frissítés: a fejlesztők megerősítették az információk valódiságát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!