Frissített Watch GT okosórákkal készül a Huawei

Vágólapra másolva!
Két új modellt is kiad a piacon lévő Watch GT-ből a Huawei. Ezek a P30-as mobilokat kísérhetik.
Vágólapra másolva!

A Huawei tavaly ősszel a Watch GT okosórával kísérte a Mate 20-as mobiljait. A WinFuture szerint a március 26-i rendezvényen, amelyen a P30 és a P30 Pro debütálnak, két új frissített verziót is bemutat a viselhető eszközből a kínai gyártó.

Ezeknek a neve a hírek alapján Huawei Watch GT Active és Huawei Watch GT Elegant lesz. Az új modellek nagyon hasonlítanak majd az eredeti változatra, és az 1,39 hüvelykes OLED-kijelző is pontosan ugyanaz lesz bennük.

Forrás: WinFuture

Színben azért a gyűrű és a ház kicsit változik, illetve a lítiumionos akkumulátort lítiumpolimeresre cseréli a Huawei egyes tippek szerint.

A Huawei a Wear OS helyett a saját operációs rendszerét használta a Watch GT-n, és ezúttal is így tesz majd a frissített modelleknél. Az Android és az iOS egyaránt támogatott lesz, és bár az üzemidő remek lesz, funkcionalitásban ezúttal is gyengécske lesz, amit a Huawei ajánl. A GT Active egyébként sötétzöld és narancs színekben jön majd 249 euróért, míg a GT Elegant feketében és fehérben, 229 euróért lesz vihető.