Elindult a Steam téli vására

valve steam videojáték
Elkezdődött a Steam téli vására
Vágólapra másolva!
Szokás szerint több ezer játék szerezhető be jelentősen leárazva.
Vágólapra másolva!

Egy rossz szavuk sem lehet manapság a számítógépes játékosoknak, hiszen a játékkiadók és digitális játékboltok rendszeresen ingyen játékokat osztogatnak, ráadásul nincs olyan nap, hogy ne lehetne valahol durván leárazva beszerezni egy szuper játékot. A Steamen, az Originen, vagy éppen a Uplay rendszerében beváltható játékkódokat áruló webáruházak jóvoltából alaposan lecsökkent a Steam szezonális leárazásainak a jelentősége, inkább csak az akciós címek puszta mennyisége miatt érdekesek.

Elkezdődött a Steam téli vására Forrás: Origo

Magyar idő szerint tegnap este megkezdődött a Steam nagy téli leárazása, amely keretében több ezer játék szerezhető be változó mértékű, de általában igencsak tisztességes engedménnyel. A téli vásár 2018. január 4-ig tart, így bőven van idő arra, hogy mindenki megvizsgálja a kívánságlistáján lévő tételeket, hátha belefér még valami megvásárlása a havi költségvetésbe.

A téli vásárral párhuzamosan elindult a Steam Awards is, amely keretében a felhasználók különféle kategóriában szavazhatnak az általuk legjobbnak tartott játékokra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!