Október 4-én este sokan nézik majd a menetrendet Budapesten

FOTÓ ÁLTALÁNOS információs tábla kijelző KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY utastájékoztató villamosmegálló Budapest, 2013. szeptember 9.
Utasok tájékoztatására szolgáló Futár rendszer kijelzője a 12-es villamos rákospalotai végállomásánál, a Kossuth utcában 2013. s
Budapest, 2013. szeptember 9. Utasok tájékoztatására szolgáló Futár rendszer kijelzője a 12-es villamos rákospalotai végállomásánál, a Kossuth utcában 2013. szeptember 9-én. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Fejlesztés miatt október 4-én, kedden este és éjjel a BKK leállítja a Futárt, a közlekedési társaság azt ajánlja az utasoknak, tájékozódjanak a menetrendből.
Vágólapra másolva!

Nem lesznek elérhetőek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Futár szolgáltatásának bizonyos funkciói október 4-én, kedd este hét órától szerda hajnalig.

Marad a menetrend

A BKK Facebook-oldalán közzétett bejegyzés szerint a leállás oka, hogy éjszaka fejlesztik a rendszert.
A munkavégzés idején

a közterületi kijelzők nem mutatják majd a járatok indulási időpontjait, ezért a BKK arra kéri az utasokat, hogy tájékozódjanak a menetrendből.

Mobilon sem megy

A Futár mobiltelefonos alkalmazás és a futar.bkk.hu címen elérhető utazástervező sem fog működni - olvasható a közleményben.