Hétfőtől nem lesz gondja a dugóval

dugó autó budapest térkép
Vágólapra másolva!
A tíz éves évfordulót tíz napig ingyenesen letölthető navigációval ünnepli az NNG: az iGO mobilalkalmazást hétfőtől tölthetjük le. Előnye az offline használat: nem kell hozzá se internet, se térerő.
Vágólapra másolva!

Az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi az iGO navigációt okostelefonokra. Az app a cég legfrissebb Magyarország térképét is tartalmazza. A gesztus apropója, hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a ma már világszerte milliók által használt szoftvert.

A limitált kiadású, születésnapi applikáció a SzülinApp nevet kapta, így kereshetjük majd hétfőtől az appboltokban. Mind androidos mobilokra (Android 4.0-tól felfelé), mind iPhone-ra és iPadre (iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től felfelé) elérhető lesz. Ez már a végleges, frissült alkalmazás, amelyet 2015. április 20. és 29. között ingyenesen lehet letölteni és használni.

Az app az alapvető navigációs funkciókat kínálja, mint az alternatív útvonalak, parkolási lehetőségek, és az automatikus újratervezés. Egyik legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség internetkapcsolatra. Az offline alkalmazás nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő.