Kamionnal együtt lopták el az új videojátékot

Vágólapra másolva!
Mintegy hatezer lemezt raboltak el ismeretlenek Franciaországban a Call of Duty: Modern Warfare 3 című új háborús akciójátékból egy kamionról.
Vágólapra másolva!

Az Európában kedden megjelenő háborús játék egyik, mintegy hatezer kópiát tartalmazó szállítmányát teljes egészében elrabolták. A TFI News című francia hírportál értesülései szerint a rablás szombat reggel a Párizstól délre fekvő Créteil településen történt.

A lap beszámolója szerint a rablók nem sokkal azt követően támadták meg a kamiont, hogy az ütközött egy személyautóval. A sofőrt két, maszkot viselő elkövető gázsprayvel lefújta, majd beültek a kamionba, és megszöktek a mintegy 400 ezer eurót, vagyis mintegy 122 millió forintot érő játékszállítmánnyal.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 bemutatója

A programot kiadó Activision cég szerint a a Call of Duty: Modern Warfare 3 mintegy hatezer példánya volt megtalálható a kamion rakterében. A konzolokra és PC-re is megjelenő szoftver várhatóan az idei év egyik legnagyobb példányszámban eladott akciójátéka lesz. A program egyik példányát a cég amerikai központjának egyik alkalmazottja is ellopta megjelenés előtt, és feltöltötte az internetre, aki azonban internetre kapcsolt konzolján kipróbálja a kalózkópiát, annak játékgépét kitiltják az internetes játékszolgáltatásokból.