Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Depardieu nem áll szóba a fiával

Vágólapra másolva!
Gerard Depardieu minden kapcsolatot megszakított fiával Guillaume-mal, akit nemrégen felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek, mert fegyverrel fenyegetett egy férfit. A színész szerint fiának mentális állapota kívánja meg, hogy ne beszéljenek egymással.
Vágólapra másolva!

Gerard Depardieu a Paris Match című francia magazinnak vallotta meg, hogy zűrös életet élő fiával, Guillaume-mal milyen lehetetlen helyzetbe került. Noha szereti és tiszteli, kénytelen volt megszakítani vele a kapcsolatot. "Ő egy valóságos költő, aki eszméletlenül mélyen meg tud érinteni engem, ugyanakkor egy rendkívül bonyolult és javíthatatlan ember. Ebben a pillanatban nincs közöttünk kapcsolat. El kellett szakítanom a szálakat, mert nem akartam többé egy szemetesláda lenni, amibe bárki beleöntheti a szennyesét."

Depardieu tartja is magát az elhatározásához: "Megpróbált velem beszélni, de nem válaszoltam a hívására. Úgy érzem, ez most jobbat tesz a mentális állapotának. Aztán meglátjuk, hogyan lesz később."

Guillaume Depardieu tehát most magára maradt a bajban, amit mellesleg önmaga idézett elő. Augusztus 22-én ugyanis fegyverrel fenyegetett egy férfit, majd rá is lőtt egy bárban, mert az gúnyolni merte a ruháját. Kedden a bíróság 9 hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, pszichológiai gyógykezelést írt neki elő, és pénzbírságot szabott ki rá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről