Lövöldözés miatt letartóztatták Depardieu fiát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Viccesnek találta Guillaume Depardieu ruháját egy járókelő, ezért odaszólt a fiatal férfinak, aki vitatkozni kezdett, majd dühében pisztolyt rántott. A veszekedés egy normandiai üdülőhelyen, Deauville városában, egy bár előtt történt, ahol a rendőrség közlése szerint csak a véletlenen múlott, hogy az ismert színész fia nem talált el senkit. A vita egyik tanúja avatkozott közbe, aki megtaszította Guillaume Depardieu kezét, így a lövedék a levegőbe repült.

Az apjához hasonlóan ugyancsak színészkedést választó férfit őrizetbe vették, és hivatalos eljárást indítottak ellene illegális fegyverviselés és fegyveres erőszak miatt. Guillaume Depardieu-t óvadék fejében helyezték szabadlábra, miután három napig fogdában ült.

Gerard Depardieu linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Gerard_Depardieu/

Gerard Depardieu fiával gyakran foglalkozik a francia média, legutóbb júniusban, amikor egy régi motorbaleset következményeként amputálni kellett jobb lábát.

Guillaume Depardieu egyik legismertebb filmje az 1991-ben készült Minden reggel (Tous Les Matins du Monde) című alkotás, amelyben apjával együtt szerepelt - írta a BBC.