Tengeri herkentyűk és sztárok J.Lo nászán

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck hosszú ideje tartó találgatásoknak és pletykáknak vet véget, amikor a szeptember 13-14-ére eső hétvégén végre kimondja a boldogító igent. Az esküvőről szinte minden részlet napvilágot látott, a rangos meghívottak névsorától kezdve az ünnepi menüig.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIJennifer Lopez és Ben Affleck szerelme már réges rég túlnőtt azon, aminek indult. Bár a két sztár kapcsolatukat megelőzően is az érdeklődés középpontjában volt, még őket is megdöbbentette az az elképesztő méretű sajtóhadjárat, ami románcukat övezte. Egy ideje sokat panaszkodnak arról, hogy számtalan álhír és pletyka próbálta kikezdeni viszonyukat, és megmételyezni érzelmeik tisztaságát. Ők azonban kitartottak egymás mellett.

Noha már Ben Affleck félrelépéséről is hallani lehetett, a színész most minden kétséget kizáróan arra készül, hogy egy hónap múlva nőül vegye kedvesét. Az esküvőt már gőzerővel szervezik, és természetesen ezúttal sem maradhattak titokban a részletek. A ceremóniát a szeptember 13-14-ei hétvégén tartják egy Hawai mellett található szigeten, Kauain. Affleck tanúja szintén színész öccse, Casey lesz. A násznép Hollywood legnagyobb sztárjait vonultatja fel: többek között Matt Damon, Bruce Willis, Colin Farrell, Matthew Perry, Alec Baldwin, és Joaquin Phoenix kapott meghívót, valamint az egyik legnagyobb filmstúdió két tulajdonosa, Bob és Harvey Weinstein.

Jennifer Lopez linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Jennifer_Lopez/

A helyszínt többszáz virág díszíti majd, és hawai-i táncosok gondoskodnak a hangulatról. A menü főként a tenger gyümölcseiből áll össze: lazac, homár és garnélarák kerül a vendégek asztalára. Egy közeli hozzátartozó szerint "az utóbbi idők legnagyobb eseményére kerül sor az amerikai showbusiness világában".