J.Lo és Affleck dühös premierje

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Gigli című film szinte eleve bukásra lett ítélve. Már a forgatás közben elterjedt róla a hír, hogy gyenge történetet dolgoz fel, majd a vágási munkálatok során kiderült, hogy használhatatlanok bizonyos jelenetek, és pótforgatásra van szükség, hogy valamelyest koherens alkotást kovácsoljanak belőle. A cselekmény két gengszter lassan kifejlődő szerelmét ábrázolja, amely egy gyermekrablási ügy köré fonódik.

A forgatás perzselő hangulatban telt a főszereplők számára, hiszen ekkor szerettek egymásba. Affleck ezt azonnal a nyilvánosság elé tárta, mikor egy filmes szaklapban fizetett hirdetést tett közzé, melyben túláradó rajongással jellemezte partnernőjét. Nem sokkal később Lopez szakított férjével, és összejött Affleckkel.

A párt szinte a kezdetektől fogva érték támadások, és nemcsak a sajtó, de a filmszakma részéről is. Afflecktől elfordultak a régi barátai, és senki nem jósolt nagy jövőt a szerelemnek. A két sztár alaposan megtapasztalta, milyen a hírnév árnyoldalával együtt élni.

Közben egyre közeledett a Gigli premierjének időpontja. Minthogy ezt már nemcsak a szerelmüket érintő pletykák, hanem a film gyenge színvonalát ecsetelő híresztelések is övezték, a pár meglehetősen felpaprikázva érkezett az ünnepélyes bemutatóra. Elhatározták, hogy úgy állnak bosszút a negatív kampányért, hogy a sajtó képviselőit ignorálják, és csak rajongóiknak juttatnak pár kedves szót.

Forrás: epaJ.Lo például így szólt hozzájuk: "Azt hiszem, sikerült egy jó filmet összehoznunk. Tudom, hogy jó munkát végeztünk. Büszke vagyok Ben alakítására és a magam munkájára is, és azt hiszem, sok jó mondat hangzik el a filmben. Remélem, aki eljön megnézni, élvezni fogja, és nevet majd rajta, mert szerintem igazán vicces alkotás."

Szerelme hasonlóképp kommentálta a filmet: "Ez a film örökre különleges jelentőséggel bír a számomra, leszámítva azt a sok negatív élményt, amit a körülötte lévő felhajtás okozott. Nem számít igazán, hogy a kritika, vagy a bevételi adatok mit hoznak ki belőle. Ez a film akkor is fontos része lesz az életemnek, ha senki másnak nem tetszik, és a többi nem érdekes."