Zellweger már hizlalja magát

Vágólapra másolva!
Renée Zellweger újra zabál. A nádszál vékony színésznő csaknem súlyának kétszeresét kell, hogy elérje három hónap alatt, hogy hitelesen alakíthassa Bridget Jones szerepét a könyvből készült film második részében.
Vágólapra másolva!
Forrás: UIP Dunafilm
Zellweger a Bridget Jones naplója című filmben

Húsz fánk egy nap - legalább ennyit kell ennie Renée Zellwegernek ahhoz, hogy három hónap alatt belehízzon a 40-es konfekció méretbe. És ez még csak a nassolás. Reggelire óriás hamburger, óriás sült krumpli majonézzel, és zsírban gazdag turmix a menü. Ebédre pizza, mogyoró vajkrém és chips; vacsorára nagy tányér spagetti, hús energiadús szósszal, és vajas krumpli. Ha ez sem használ, akkor semmi. A táplálkozási tanácsadó szerint 4700 kalória a színésznő napi penzumja, mely csaknem duplája egy felnőtt átlagos napi energia-bevitelének.

Bár Zellweger az első részt követően kijelentette, hogy többé nem hajlandó ekkora hízásra, a második részért ajánlott 15 millió dolláros gázsi meggyőzte őt. A szerződést aláírta, és megkezdődött a kúra, aminek csak az első felét teszi ki a hízás. A fogyás talán még ennél is nagyobb kihívást jelent majd, hiszen két évvel ezelőtt is többhónapos edzésprogram (mely főként futást és a jóga gyakorlatokat tartalmazott) után nyerte vissza eredeti alakját. Hosszú még az út előtte, de biztos, hogy millióknak szerez örömet azzal, hogy mégis vállalkozott rá.