Renée Zellweger sivár magánélete

Vágólapra másolva!
Renée Zellweger magánéletéről utoljára annyit lehetett biztosan tudni, hogy szakított Jim Carreyvel. Ennek azonban már jó pár éve. A színésznő akkor még másodvonalbeli sztárnak számított Hollywoodban, mára azonban az egyik legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb filmcsillag vált belőle. Csak épp a magánélete hever romokban.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIRenée Zellweger alig egy hete töltötte be 34. életévét, és úgy tűnik, a születésnap ezúttal depressziót váltott ki belőle. Barátaival vacsorázott épp egy előkelő étteremben, mikor a magánéletére terelődött a szó, és hirtelen sírásban tört ki. "Annyira egyedül vagyok!" - zokogta, majd bevallotta barátainak, hogy még randizni sem jár senkivel. Demi Moore nyugtatta meg végül, akinek szintén nem volt komoly kapcsolata Bruce Willistől való válása óta.

Zellwegerről azonban szinte senki sem hiszi, hogy facér. A sajtóban hónapok óta kering az a pletyka, hogy George Clooneyval jár, hiszen gyakran mutatkoznak együtt (még a februárban tartott berlini filmfesztiválra is közösen érkeztek). A feltételezést - mely szerint egy szerelmespárt alkotnak - mindig elutasítják, viselkedésük azonban szinte félreérthetetlen. A színésznő most úgy döntött, pontot tesz a találgatások végére.

"Miért is tagadnám, ha George Clooneyval járnék?" - tette fel a kérdést egy újságírónak. "Ha valóban a barátom lenne, nem győznék dicsekedni vele! Melyik lány ne tenné? Mivel azonban nincs szó köztünk szerelemről, nem tudok mást mondani, mint hogy: nem, nem, és nem! Nem randizunk egymással. Csodálatos embernek tartom, igazi lelki társnak, akire mindig számíthatok, aki inspirál engem, és biztat, amikor már éppen feladom. Mindig vissza tudja adni az emberiségbe vetett hitem. George mindig tudja, mi a helyes."

Zellweger legújabb filmjének honlapjahttp://www.down-with-love.com/

És bár feltűnő, hogy Zellweger csak szuperlatívuszokban beszél Clooneyról, a szőke herceget még mindig nem találta meg.