Ma nyitja kapuit a Művészetek Völgye

Vágólapra másolva!
A 14. Művészetek Völgye elnevezésű összművészeti fesztivál ma délután öt órakor nyitja meg kapuit a Veszprém megyei Kapolcson, az augusztus 4-ig tartó kulturális programsorozatnak az idén hat település - Kapolcs, Öcse, Taliándörögd, Monostorapáti, Vigántpetend és Pula - ad otthont.
Vágólapra másolva!

A Művészetek Völgyébe látogatók tájékoztatására 86 oldalas műsorfüzet készült, a tíznapos rendezvény ugyanis csaknem 500 programot - köztük 20 színházi előadást, 50 kiállítást, csaknem 100 zenei előadást kínál.

A Művészetek Völgye honlapjahttp://www.kapolcs.hu/

A rendezvények hat községben zajlanak majd, mivel a tavalyi "ötökhöz" az idén Pula is csatlakozott. A péntek délutáni ünnepélyes megnyitót követően a szentesi gimnázium drámatagozatosainak utcaszínházi előadását láthatják az érdeklődők. Este a Művészetek Völgye 2001. évi közönségdíjas előadása - az És Rómeó, És Júlia... - kerül színre.

Szombattól valamennyi helyszínen számos műsor, sportos és játékos rendezvény várja a látogatókat. Az augusztus 4-ig tartó kulturális programsorozat rendezői 80-100 ezer látogatóra számítanak.