Robbie Williams: Elton John elrabolt engem

Vágólapra másolva!
Alig harmincévesen kiadja élete történetét - erre pedig jobbára sokat látott ötvenes, hatvanas urak, hölgyek vetemednek. Robbie Williams mégis igen sokat élt az elmúlt évtizedben, így van miről írnia. A könny három napja van a boltokban.
Vágólapra másolva!

Szerdán jelent meg a könyv Nagy-Britanniában, de az énekes népszerűsége miatt már-már az újranyomáson gondolkodnak. A Take That egykori táncos-énekese által előadott sztorikat Chris Heath, angol újságíró írta meg - és ezek sok témát adnak a sajtónak.

A könyvben arról is szó esik, miféle önpusztító életmódot folytatott a siker csúcsaira került énekes. Elmeséli, hogy 1997-ben felettébb közel került a halálhoz, de ekkor Elton John mentette meg: az extrém zongorista-énekes szabályosan elrabolta őt, hogy a Priory nevű londoni detoxikáló klinikára cipelje. A jelenleg Las Vegast boldogító muzsikus Robbie-t londoni luxusvillájában találta, amint épp heroinnal próbálkozik. Aznap este a kokain és ecstasy után ez szerfelett kockázatos vállalkozásnak tűnt, így megragadták és szakértő orvosok közé vitték.

"Elton John sok mindent tett, hogy megmentsen engem, mégsem voltam eléggé hálás neki. Nagyon kemény volt, amit tett: valójában elrabolt, hogy beadjon egy klinikára" - vallotta Williams.

A könyvben szokatlan őszinteséggel vall más hírességekhez fűződő kapcsolatáról: például elárulja, hogy fülig szerelmes volt Cameron Díazba, egészen addig a pontig, míg nem találkoztak élőben - ekkor ugyanis csúnyának találta a művésznőt.