Izgalmas könyvet ígér Robbie Williams

Vágólapra másolva!
Szeptember elején jelenik meg Robbie Williams önéletrajzi könyve, a Feel. A Magyarországon is fellépett előadó két éven át dolgozott a köteten Chris Heath újságíró segítségével, és ígéri, hogy rengeteg olyan részletet is elárul majd, amelyről eddig senki sem tudott.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams elmondta, hogy több olyan dolgot is leírtak a könyvben, ami később visszaüthet, de szerinte muszáj volt a teljes igazságot kitálalnia. Emlékezetes, hogy a szaftos részletektől, a szexes sztoriktól, a csajozós történetektől rettent meg Justin Timberlake, így a saját könyvének kiadását elhalasztotta.

Williams igazán intim vallomás ígér: "Felejts el mindent, amit tudtál vagy tudni véltél rólam!" - hangoztatja. A sikeres énekes mozgalmas, meglepő és vicces stílusú - de néhol mégis szomorú részekkel megspékelt - írással fenyegetőzik. Anekdotázik kamaszkoráról, adomázik gyerekkoráról, ír barátságok történetéről, szerelmi életéről és családi kapcsolatairól. "Az igazság ott van benne... valahol megbújva" - vallja Williams.

A volt Take That-csillag a könyv megjelenése után másfél hónappal, október 18-án egy Greatest Hits válogatást is piacra dob, amelyen két vadonatúj dal is megtalálható lesz, közülük az egyik a Bridget Jones naplója második részében is felcsendül majd. Néhány héten belül kiderül, hány korábbi szerzemény lesz a lemezen: egyelőre csak sejteni lehet, hogy melyik számok kerülnek a korongra.