Robbie Williams szellemek lakta kastélyt vett

Vágólapra másolva!
Lehet, hogy máris bánja Robbie Williams, hogy 7 millió fontot fizetett azért a kastélyért, amelyről szakértők azt állítják, hogy szellemek lakják.
Vágólapra másolva!

A birtokon állítólag rendszeresen felbukkan egy vörös szemű, nagy testű kutya szelleme, mely érthető módon nincs jó hatással a környék lakóinak idegrendszerére. A Doyle-regényből ismert, a Sátán kutyájára emlékeztető nyomasztó jelenés mellett egy nő szelleme is kísért a házban, akit a XVI. században boszorkányság vádjával meghurcoltak és kivégeztek.

Egy szellemekkel, túlvilági lényekkel foglalkozó specialista szerint azonban Robbie-nak nincs oka aggodalomra, mert a világ amúgy is tele van a többnyire láthatatlan lelkekkel, és az új rezidenciájában lakó szellemek sem fogják őt bántani. Egyébként meg még jól is kijöhet a rémisztő helyzetből, mert akár dalt is írhat róluk.

Kylie Minogue is beszámolt paranormális aktivitásról pár héttel ezelőtt: eskü mellett állította, hogy az INXS együttes egykori énekese, az élők közül már távozott Michael Hutchence rendszeresen kommunikál vele a túlvilágról. "Volt egy igen különös, intenzív élményem, amely tudatta velem, hogy Michael még mellettem van. Olyan, mintha visszajött volna, hogy köszönjön nekem. Mindenesetre most talán még erősebben kötődöm hozzá, mint mikor még élt. Néha előfordul olyan, hogy egy emberhez jobban kötődsz a halála után" - elmélkedett az énekesnő az egyik amerikai lapban.