Megszületett Helen Fielding első gyermeke

Vágólapra másolva!
Az írónő és élettársa, az Emmy-díjas Kevin Curran a Simpson család és az Egy rém rendes család című sorozatok írója rendkívül örül a kis jövevénynek. Fielding a Bridget Jones naplója című regényével vált sikeressé.
Vágólapra másolva!

Megszületett Helen Fielding első gyermeke. A kissé molett, esetlenségében is szeretni való harmincas szingli nő, a fogyókúra-mániás Bridget Jones történetének írója néhány nappal ezelőtt kisfiúnak adott életet Los Angelesben.

A 43 éves írónő és élettársa, az Emmy-díjas Kevin Curran a Simpson család és az Egy rém rendes család című sorozatok írója rendkívül örül a kis jövevénynek.

"Minden annak rendje és módja szerint zajlott, és mindketten nagyon boldogok vagyunk. Jelenleg legalább 12-féle néven szólítjuk a babát, de majd igyekszünk némileg leszűkíteni a kört" - nyilatkozták a szülők.

Fielding, aki az önmagát és párját kereső szingli Bridget Jones (azóta megfilmesített) történetével vált sikeres írónővé, Mindjárt megőrülök! - Bridget Jones naplója 2. címmel már megírta a regény második részét, amelyből szintén film készül.