Hargreaves két év után ismét a svédek ellen kezdhet

Vágólapra másolva!
Owen Hargreaves, az angol labdarúgó-válogatott játékosa valószínűleg kezdőként lép pályára a svédek elleni utolsó világbajnoki csoportmérkőzésen, kedden Kölnben. 
Vágólapra másolva!

A Bayern München középpályásának Steven Gerrardot kell majd helyettesítenie, hiszen az FC Liverpool csapatkapitánya már begyűjtött egy sárga lapot az eddigi két mérkőzésen, így egy újabb figyelmeztetés után ki kellene hagynia a nyolcaddöntőt.

"Óriási lehetőség ez számomra, hiszen több mint két éve nem voltam kezdő a válogatottban. Vicces, hogy éppen a svédek ellen lehetek ott újra a kezdő tizenegyben" - mondta a 25 éves futballista, aki 2004. március 31. óta csak a kispadon kap helyet. Akkor a svédek Göteborgban Zlatan Ibrahimovic góljával 1-0-ra nyertek.

Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány valószínűleg a Michael Owen, Wayne Rooney csatársorral küldi majd harcba csapatát, hiszen Peter Crouch szintén sárgalapos.

Az angolok először Paraguayt, majd Trinidad és Tobagót győzték le, így a svédek elleni összecsapás eredményétől függetlenül bejutottak a legjobb 16 közé.