Ki kellett üríteni a csarnokot az NBA-bajnok Bucks kosármeccsén - videó

Milwaukee Bucks. Memphis Grizzlies NPSTrans toppic Oct 5, 2021; Memphis, Tennessee, USA; Fans wait outside of FedExForum after a fire stopped play during the third quarter of a game between the Memphis Grizzlies and the Milwaukee Bucks. M
Oct 5, 2021; Memphis, Tennessee, USA; Fans wait outside of FedExForum after a fire stopped play during the third quarter of a game between the Memphis Grizzlies and the Milwaukee Bucks. Mandatory Credit: Petre Thomas-USA TODAY Sports
Vágólapra másolva!
Tűzriadó miatt félbeszakadt Memphisben a címvédő Milwaukee Bucks első felkészülési meccse az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) előszezonjában.

A hazaiak kedden három negyed után 87-77-re vezettek, amikor megszólaltak

a vészcsengők a FedExForumban, és a rendezők kiürítették a csarnokot. Nem sokkal később kiderült, hogy a téves riasztást egy meghibásodott automata tűzoltó berendezés váltotta ki egy közönségtől elzárt területen.

Az NBA közölte, hogy mivel túl hosszúra nyúlt a szünet, ráadásul a nézők már elhagyták az arénát, a mérkőzést nem fejezik be.

A bajnokság alapszakasza október 19-én rajtol, a nyitónapon a Milwaukee a keleti főcsoportban legutóbb elődöntős Brooklynt fogadja.