Továbbra sem vonul vissza az NFL veterán irányítója

Pittsburgh Steelers v Buffalo Bills GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
ORCHARD PARK, NEW YORK - DECEMBER 13: Ben Roethlisberger #7 of the Pittsburgh Steelers warms up before the game against the Buffalo Bills at Bills Stadium on December 13, 2020 in Orchard Park, New York. Timothy T Ludwig/Getty Images/AFP (Photo by Timothy T Ludwig / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
A következő szezonra is visszatér Ben Roethlisberger, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Pittsburgh Steelershez.

A klub elnöke, Art Rooney II szerdán közleményben jelentette be, megállapodtak a 38 éves irányítóval arról, hogy a játékos marad a csapatnál az újabb bajnoki cím elhódításának reményében.

A 38 éves Ben Roethlisbergert továbbra is láthatjuk az NFL-ben Forrás: AFP/2020 Getty Images/Timothy T Ludwig

Roethlisberger 2004-ben lett a Steelers játékosa, 2006-ban Super Bowl-sikerig vezette a csapatot, majd 2009-ben is a csúcsra ért az együttessel. A 2019-es szezont egy súlyos sérülés miatt szinte teljes egészében kihagyta, a mostani idényben pedig magához képest gyengén teljesített.

A Steelers a 2020-as szezont ugyan 11 győzelemmel kezdte, de az alapszakasz végére visszaesett a teljesítménye, majd a rájátszás első körében búcsúzott a Cleveland Brownsszal szemben.