Vágólapra másolva!

Mégis lesz tekergés Tárnokon

A feltételek ugyanazok, még a paprikáskrumpli-party meghívás is áll, így semmi akadálya, hogy akik szeretnének tekeregni újra rajthoz állhassanak szeptember 16-án. A helyszín Tárnok, ahol a girbe-gurba kis utcákat kell meghódítani, és felfedezni. A táv ezúttal is körülbelül 15 kilométer, persze minden a résztvevők tájékozódási készségétől függ. A limit idő is tág határok között mozog, úgy három-négy óra.

A szervezők egy hónapos kemény munkát áldoztak rá, hogy ne legyen könnyű dolguk az indulóknak. A verseny során több kemény feladattal is szembesülnek a résztvevők. Először is meg kell fejteniük a titkos térképet, majd megtalálni a helyes irányt és az úton elrejtett válaszokat a tesztlapon feltett furmányos kérdésekre. Jó tanács: tollat vagy ceruzát mindenki vigyen magával, ezek nélkül ugyanis esélytelenül vágnak neki a játéknak. A versenyzők 10 órakor kapják kézhez a térképeket az Egészségház előtt (Rákóczi utca).

A délutáni eredményhirdetést követően lesz még ügyességi vetélkedő és jut mindenkinek egy tál meleg étel is. Nevezni 500 forint ellenében lehet, de a diákok és a nyugdíjasok 250 forintból megússzák a kalandot. Indulni egyénileg, két- vagy háromfős csapatban, illetve családi együttesekben lehet. További információ Csengeri Attilától kapható a (06-20) 417-9626-os telefonszámon.

Korábban: