Az argentin menedzser háza előtt ünnepeltek a Leeds-drukkerek - videó

Horizontal, Marcelo Bielsa, Leeds United
Leeds United supporters gather beside the statue of club legend Billy Bremner, outside their Elland Road ground to celebrate the club's return to the Premier League after a gap of 16 years, in Leeds, northern England on July 17, 2020. - Leeds United were promoted to the Premier League on Friday after West Bromwich Albion's 2-1 defeat at Huddersfield ensured the Championship leaders will end their 16-year exile from the top-flight. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Leeds United tizenhat év után visszajutott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába, amelyet a szurkolók meg is köszöntek a csapat menedzserének, Marcelo Bielsának. A másodosztályt vezető klub azzal vált biztos feljutóvá pénteken, hogy az ötpontos hátránnyal második West Bromwich Albion 2-1-re kikapott a Huddersfield vendégeként az utolsó előtti fordulóban, így már csak a harmadik Brentford előzheti meg a Leeds Unitedet.

A Leeds United szurkolói 16 évet vártak erre a pillanatra, így nem csoda, hogy elmentek a csapat menedzserének, Marcelo Bielsának a házához, hogy megünnepeljék a sikert. Az argentin szakember pedig szívesen fogadta a gratulációkat.

A Leeds United 2000-ben még az UEFA Kupában, majd 2001-ben a Bajnokok Ligájában volt elődöntős, három évvel később viszont kiesett az élvonalból, 2007 és 2010 között pedig három idényt a harmadosztályban töltött a klub.