Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Ferencváros hazai pályán 2-1-re nyert a Diósgyőr ellen.

Villámkezdés és bombagól a Fraditól

Nagyszerűen kezdte a meccset a Fradi, a címvédő már a 35. másodpercben vezetést szerzett, miután Varga Barnabás kihasználta a diósgyőriek óriási hibáját. Egy röviden hátrapasszolt labdára lecsapott a magyar válogatott támadó, majd estében az üres kapuba gurított.

Továbbra is hatalmas fölényben játszott a Fradi, ez pedig a 21. percben érett újabb góllá, ráadásul nem akármilyen találatot szerzett a zöld-fehérek örmény futballistája, Edgar Szevikjan

A 22 éves támadó a 16-os jobb oldalától húzott befelé egy csellel, majd ballal elképesztő bombagólt zúdított a kapu jobb felső sarkába.

 

A Diósgyőrnek kaput eltaláló lövése sem volt az első félidőben, a Fradi magabiztosan uralta a játékot.

Váratlanul szépített a Diósgyőr

A második félidőben némileg visszavett a tempóból a Fradi, a DVTK pedig az 56. percben szépített. Rudi Pozeg Vancashoz jutott el egy beemelt a labda a 16-oson belül, amihez az is kellett, hogy 

Ibrahim Cissé lyukat rúgjon, majd a szlovén támadó szépen vitte el a labdát Dibusz Dénes mellett és az üres kapuba lőtt. 

A 67. percben akár egyenlíthetett volna a Diósgyőr, Vlagyiszlav Klimovics megpattanó lövése a felsőlécen csattant. Két perccel később eldönthette volna a meccset Szemikjan, de a vendégek kapusa, Branislav Danilovics egy hatalmas védéssel meccsben tartotta a csapatát.

A 72. percben a DVTK kapuja előtt alakult ki kisebb tömegjelenet, Danilovics védése után Myenty Abena, Bright Edomwonyi és Vancas is benne volt a dulakodásban, végül egy-egy sárgát osztott ki a bíró.

A hosszabbításban még volt egy nagy diósgyőri helyzet, de több gól már nem esett. A Fradi 2-1-re nyert, ezzel újabb fontos lépést tett a címvédés felé.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek