Vágólapra másolva!
Az Abendzeitung helyszíni riportere, Patrick Strasser szerint Joshua Kimmich és a másodedző Lőw Zsolt között majdnem verekedésbe torkolló, heves szóváltás alakult ki a Bayern München bochumi veresége után.

A Bayern München nyolc napon belül harmadszor kapott ki, hiszen a múlt heti Bayer Leverkusen elleni 0-3-at egy Lazio elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős 0-1, majd vasárnap egy Bochum elleni 2-3 követte, egyaránt idegenben. 

Dayot Upamecano, piros lap, Bayern München
A Bayern ismét kikapott
Fotó: INA FASSBENDER / AFP

A bochumi vereséget követően hatalmas a feszültség a csapatnál, ez bizonyítja a müncheni Abendzeitung helyszíni riporterének, Patrick Strassernek az X-bejegyzése is. Eszerint a német válogatott 

Joshua Kimmich és a bajor klub magyar másodedzője, Lőw Zsolt között heves szóváltás alakult ki, ami majdnem tettlegességig fajult.

A német riporter idézte a Bayern vezérigazgatóját, Jan-Christian Dreesent, aki arról beszélt, hogy "ma a mentalitás legyőzte a csapatkvalitást", de természetesen a következő hetet is Thomas Tuchellel a kispadon képzeli el a müncheni vezetőség – írta meg a Magyar Nemzet is.

Kapcsolódó cikkek