Miért titkolózik a Manchester City Erling Haalanddal kapcsolatban?

fbl Horizontal
Manchester City's Norwegian striker #09 Erling Haaland rallies the crowd after scoring the team's first goal during the UEFA Champions League Group G football match between Manchester City and RG Leipzig at the Etihad Stadium, in Manchester, north west England, on November 28, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája-címvédő Manchester City és a Libertadores Kupát megnyerő Fluminense vívja péntek este a Szaúd-Arábiában zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság döntőjét. A találkozó előtt rejtélyes fotók kerültek elő Erling Haalandról, ám gyorsan le is törölték őket.

Erling Haaland lábsérüléssel bajlódott a közelmúltban, így

az elmúlt két hétben nem lépett pályára a Manchester City színeiben.

A norvég csatár ennek ellenére elutazott Szaúd-Arábiába a csapattal, ahol a klubvilágbajnokság keddi elődöntőjében a pálya mellől kellett kiszurkolni a társai győzelmét. A pénteki fináléban az angol klub ellenfele a brazil Fluminense lesz, az viszont

biztos, hogy Haaland nem lesz a pályán,

hiszen hiányzott a keretből – a norvég gólkirály így a szerdai, Everton elleni bajnokin szerepelhet legközelebb.

Törölték Haaland edzésfotóit

A vezetőedző, Pep Guardiola az elődöntő utáni sajtótájékoztatón a sérültekről azt mondta, hogy Kevin De Bruyne már hétfőn elkezdte az edzéseket, és egyre jobban érzi magát.

Haalandról viszont úgy nyilatkozott a tréner, hogy még mindig nem tud edzeni.

A finálé előtt azonban feltöltött Haalandról egy, egyéni edzéséről készült fotót a Manchester City hivatalos, francia nyelvű X-oldalára, amely képet az ismert transzferguru, Fabrizio Romano is közzétette. Nem sokkal később azonban

a Manchester City fiókjából törölték a képet.

A Manchester City hivatalos angol oldala aztán több fotót is közzétett a csapat edzéséről, de ezeken Haaland már nem szerepelt, az említett Haaland-fotók pedig egyetlen hivatalos oldalon sem maradtak meg.

A norvég Dagbladet és VG oldal egyaránt megkereste a Manchester Cityt az ügyben, ám az angol klubtól nem érkezett válasz Haaland hazájának egyik portáljához sem.