A Manchester United menedzsere meglepő dolgokat mondott csapata újabb veresége után

FC Copenhagen v Manchester United FC - UEFA Champions League 2023,champions league,Copenhagen,Denmark,Erik Ten Hag,FC Copenha Horizontal
COPENHAGEN, DENMARK - NOVEMBER 8: Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag waves to supporters prior to the UEFA Champions League Group A football match between FC Copenhagen and Manchester United FC in Copenhagen, Denmark, on November 8, 2023. Sergei Gapon / Anadolu (Photo by SERGEI GAPON / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag csapata újabb meglepő veresége után arról beszélt, hogy ebben a szezonban talán még nem is játszott ilyen jól a csapata. A holland menedzser szerint a meccs játékvezetői tönkretették a meccset, amelyen végül 4-3-ra kikapott a United, így a csoportjában utolsó helyen áll a Bajnokok Ligájában a Bayern München, a szerdai ellenfél Köbenhavn és a Galatasaray mögött.

Jogtalan piros lapot kapott a Manchester United

A Manchester United 2-0-ra vezetett, amikor Marcus Rashford piros lapot kapott, majd egyenlítettek a dánok. 3-2-re is az angolok vezette, de a meccset végül 4-3-ra a dánok nyerték.

„Nagyon csalódottak vagyunk, mert nagyon jól játszottunk,

A hibák meccse volt, nem mondom, hogy mindent jól csináltunk, de sok pozitívum volt. Tíz emberrel s irányítottuk a meccset, jól játszottunk" – mondta Ten Hag, aki szerint a bírói hibák a csapatát sújtották.

„Nagyon durva ítélet volt a piros lap. A labdáért ment, a játékvezető is csak hosszas mérlegelés után tudott dönteni. A kimerevített kép pedig sokkal durvábbnak tűnt, mint amilyen az eset valójában volt. Ez a játék nem ilyen, ennek semmi köze nem volt a focihoz. Elfogadom, hogy születnek rossz döntések, de ez az egész meccset befolyásolta" – mondta a holland, aki később több hibát is kiemelt.

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Sergei Gapon

Sorolta a hibákat Erik ten Hag

„Két gólt kaptunk, amit nem kellett volna megítélni. Az elsőnél lesen volt egy játékos, a második pedig a tizenegyes, amikor kivédhetetlenül közelről jött a labda és Maguire karja teljesen természetes pozícióban volt. Négy tizenegyest ítéltek ellenünk eddig a csoportkörben, ebből kettő vagy három teljesen megkérdőjelezhető volt" – mondta Ten Hag, akinek ez volt a kilencedik veresége 17 meccs alatt, ami mélypont az elmúlt 50 évben.

A United a Galatasaray, majd a Bayern München ellen zárja a csoportkört.