Messi távozna Miamiból, azt is elmondta, hová

Nashville SC v Inter Miami CF GettyImageRank2 Ten Soccer Waving - Gesture USA Florida - US State Fort Lauderdale Fan - Enthusiast Photography Major League Soccer Lionel Messi Match - Sport A-List Soccer Celebrity Gulf Coast States PersonalityInQueue Inter
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - AUGUST 30: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF waves to the fans after a draw during a match between Nashville SC and Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on August 30, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. James Gilbert/Getty Images/AFP (Photo by James Gilbert / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi elárulta, hogy a profi pályafutása befejezése előtt szeretne még a nevelőegyesületében, a Newell's Old Boys labdarúgócsapatánál is játszani.

A hétszeres aranylabdás focista nyáron igazolt az észak-amerikai Inter Miamihoz, amelyben tíz gólt szerezve megnyerte a Ligák Kupája elnevezésű tornát. Azóta azonban a profiligában (MLS) négy meccsen egy találatig jutott és sérülések is sújtják, a csapat pedig a Keleti Főcsoport utolsó előtti helyén áll.

A floridai klub 36 éves focistájának 2025 végéig szól a szerződése, viszont elképzelhető, hogy Messi azt nem várja meg, és korábban továbbigazol – méghozzá a nevelőegyesületéhez.

– idézte Messi szavait a Bors.

Messi immáron világbajnokként visszatérne korábbi klubjához Forrás: NurPhoto via AFP/Ayman Aref/NurPhoto/Ayman Aref

A tavaly az argentin válogatottal vb-címet szerző játékos azt azonban hozzátette: a visszavonulásra még gondolni sem akar, ameddig csak bírja, marad a pályán, hiszen mindennél jobban szeret focizni.

Messi a rosariói Newell's Old Boysból 2000-ben, 13 évesen igazolt a spanyol Barcelonához, ahol aztán világhírűvé vált.